Puronotkon tiimi

Pirita 43v., yrittäjä

Olen Pirita Laasonen, röykkäläinen kahden superihanan saksanpaimenkoiran onnellinen omistaja.

Työskentelen päätoimisena yrittäjänä koti- ja harrastuskoirien sekä muiden lemmikkien kouluttamisen ja hyvinvoinnin parissa. Palveluvalikoimaani kuuluu koulutuskursseja, yksityisvalmennuksia, hyvinvointipalveluita, seminaareja sekä muita tilaisuuksia.
 
Olen suorittanut
Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon,
Kansallisten palveluskoirakoelajien kouluttajakoulutuksen sekä
Palveluskoirien Koirankouluttajakurssin ykkösosan.

Kouluttajana mielestäni mielenkiintoisin koiratyyppi on reaktiiviset Meuhka-Maket, eli ne joilla on haasteita tunteiden säätelyssä, ja joiden käytös on purskahtelevaa ja lennokasta. Tästä syystä erityisosaamiseni kouluttajana on hihna- ja ohitusvalmennusten opettaminen, sekä vireensäätely ja maltti.
 
Tyylini kouluttajana on iloinen ja tsemppaava.  

Meillä kehutaan ja palkitaan koiraa paljon, joten ottakaa taskut täyteen makupaloja ja tulkaa mukaan!

Martti 3v., Puronotkon mannekiini

Martti on pitkäkarvainen saksanpaimenkoira, sekä tuhansien tunteiden erikoisukkeli. 

Martti pääharrastuslaji on palveluskoirien metsäjälki PAJÄ. Lisäksi treenataan ahkerasti sekä kisataan rally-tokoa, tokoa ja noseworkkiä.
Martti on suorittanut BH:n eli palveluskoirien käyttäytymiskokeen.
Rally-tokossa kilpaillaan voittajaluokassa. Ollaan käyty näyttelyssäkin, sieltä napattiin tulos EH eli erittäin hyvä.

Martin tärkein duuni on kuitenkin sohvalla varpaiden lämmittäjänä, sekä tietty Puronotkon logokasvona- ja mainosmiehenä oleminen.
Martti toimii myös Puronotkon häiriökoirana ohitustreeneissä.

Peppi 2v., Puronotkon apuope

Peppi on saksanpaimenkoira, ja Puronotkon hihna- ja arkitaitotreenien väsymätön pääapuope. Pepillä ei puntti tutise vaikka asiakaskoira olisi haukahtelevaa tyyppiä. Peppi on kaikkien kaveri, ja rakastaa varsinkin pentuja. 

Peppi harrastaa samoja lajeja kuin Marttikin. Pepillä on rally-tokosta avoinluokka suoritettuna (RTK2), ja seuraavaksi siirrytään kisaamaan voittajaluokkaan. Tokossa meillä on kaksi ykköstulosta alokasluokasta, ja siellä tavoitellaan ensimmäistä koulutustunnusta. Käyttäytymiskoe (BH) on suunnitteilla lokakuulle. Näyttelyistä ollaan käyty pokkaamassa kaksi EH:ta.